29 september 2013
11:00

Bälinge IF

Referat: Sigtuna IF - Bälinge IF

Sista seriematchen för säsongen på konstgäs mot Sigtuna P01. Motståndarna inleder klart bäst och vi är inte på tå - som tur är har Joseph vaknat på rätt sida och gör flertalet riktigt fina ingripanden. Vi växer sakta in i matchen och spelet är jämt då vi får en straff efter hands - Gabriel lägger sin första straff för säsongen och placerar in den i mål. Vi går till halvtidsvila med ledning men det är inte rättvist.
Grabbarna får en liten utskällning i paus och vi spelar lite bättre, när Victor sätter tvåan med ett stenhårt skott i nättaket efter ett finfint pass från DS tar vi över. Lundin sätter trean och då blir vi återigen lite bekväma vilket ger motståndarna chanser - Joseph gör en utmärkt räddning på en sidledsförflyttning och Sigtuna har ett rungande stolpskott. Lundin kontrar sedan in fyran och Bernström springer igenom och sätter vårt femte.
Till slut är det vår ork och storlek som avgör matchen - de lite mindre motståndarna orkar inte riktigt med i andra halvlek men ska ha en eloge för att de kämpar hela matchen.
5-0 är lite för stora siffror kanske men det är en riktigt skön avslutning på en riktigt bra säsong!!